Zaterdag 28-04-2012

Op zaterdag 28 april is weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Joosten in het Weekend te beluisteren op Radio A-fm. Dit keer wordt er tijdens Joosten in het Weekend weer volop aandacht besteed aan nieuwe muziek met name uit Nederland. Daarnaast hebben we dit keer een interview met de band Audio Adam.

Rond 18:30 uur gaan we contact zoeken met de Utrechtse/Groningse pop/rock band Audio Adam. Ze zitten vol melodie, ze hebben een stevige ritmische fundering en gitaarriffs die messcherp zijn. Viermansband Audio Adam maakt een eigen variant tussen inspiratiebronnen als Snow Patrol, Starsailor en Keane. Reeds verkozen tot Serious Talent, ervaring opgedaan bij de Popronde en ook nog eens de finale bereikt van de Sena Awards. De band opende al voor Scouting For Girls en Go Back To The Zoo. Ze kunnen zich opmaken voor een mooi 2012, eentje die al geweldig begon met vier shows op Eurosonic. De nieuwe single 'Warning'  is vorige maand uitgekomen en krijgt volop aandacht. Zo ook bij ons, want dit leek ons een goede reden om contact te zoeken met de band. Voor meer informatie kun je nu ook alvast kijken op www.audioadam.nl.

Foto: http://www.audioadam.nl

 

Verder hebben we natuurlijk wel de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .