Zaterdag 06-04-2013

Zaterdag 6 april kun je ook weer luisteren naar Joosten in het Weekend op Radio A-fm. Tussen 18:00 en 20:00 uur brengt Kevin je weer op de hoogte van de nieuwste muziek uit met name Nederland. Verder hoor je nieuwe albumtracks en het laatste nieuws uit de wereld van de Nederlandse popmuziek. Dit keer hebben we twee interviews gepland staan.

Rond 18:30 uur bellen we met Tim Ouburg. Deze Sleeuwijkse muzikant spraken we twee weken geleden al over zijn soul, blues en jazz band Bona Fide Genius. De band trad op 29, 30 en 31 maart op tijdens het ECU Filmfestival in Parijs. Daarnaast stond hij op 5 april in XINIX in Nieuwendijk. Wij gaan samen met  Tim terugblikken op deze optredens en kijken ook alvast vorouit. Wil je nu al meer over Tim en zijn band weten, dan kun je kijken op de website www.timouburg.com.

Foto: http://www.timouburg.com

Rond 19:30 uur bellen we met de band The Pheromones. Dit is nog een zeer jonge band, die zelfs pas onlangs de bandnaam bedachtte. Het nummer 'Stronger' werd onlangs door Comedy Central gebruikt in de promo's voor de serie 'Californication'. Dit leverde band veel reacties op en leidde uiteindelijk tot de nodig aandacht. Wat meer aandacht kan The Pheromones zeker nog gebruiken, want er is verder nog er weinig bekend over de band. Wij zijn dus wel benieuwd naar deze band en daarom dat we zaterdag met ze gaan praten. Wil je nu al meer over de band weten, dan kun je kijken op de website www.pheromones.nl.

Foto: http://www.facebook.com/the-pheromones

 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .