Zaterdag 27-06-2015

Zaterdag 27 juni kun je voorlopig voor de laatste keer luisteren naar Joosten in het Weekend op Radio A-FM. We gaan genieten van een zomerstop en zijn eind augustus weer bij je terug. Deze voorlopig laatste Joosten in het Weekend sluiten we uiteraard wel goed af. Kevin brengt je ook deze zaterdag tussen 18:00 en 20:00 uur weer op de hoogte van de nieuwste muziek uit met name Nederland. Verder hoor je nieuwe albumtracks en het laatste nieuws uit de wereld van de Nederlandse popmuziek. We hebben dit keer twee interviews gepland, namelijk met de bands Merry Go Round en Bounds of Modesty.

Rond 18:30 uur gaan we bellen met de band Merry Go Round. Merry Go Round is een jonge rockband opgericht in Amsterdam in 2009. De band bestaat uit vier jongens, die tussen de achttien en twintig jaar oud zijn. Ze spelen indie rock, maar worden be´nvloed door vele andere muziekstijlen, zoals funk en electro pop. Merry Go Round heeft een paar leuke optredens achter de rug, maar de meest memorabele was hun optreden in de wereldberoemde Cavern Club in Liverpool. Ze speelden in de club die meer dan driehonderd keer gastheer was voor de Beatles. Dit was een geweldige ervaring voor de jonge band. Het spelen van een vijfenveertig minuten durende set op het grote podium waar hun helden ooit ook hadden gestaan.

Foto: www.facebook.com/merrygoroundfaster

Rond 19:30 uur gaan we bellen met de band Bounds of Modesty. Bounds Of Modesty is een pop punk band uit het hart van Amsterdam. Dit viertal is al sinds 2010 actief met het touren, opnemen en releasen van hun eigen materiaal. Met een geluid wat doet denken aan de moderne en klassieke pop punk giganten als The Wonder Years en blink-182 zijn deze jongens op een missie om dit genre te fuseren met theatrale invloeden en hart. Vers, jeugdig en cinematisch. Deze vier roekeloze jongens hebben al heel wat meegemaakt in hun strijd naar de top van de Europese pop punk scene, met indrukwekkende resultaten. Zo werden ze in 2012 genomineerd voor Best Band Of Holland, en wonnen ze in de daar op volgende jaren talloze prijzen. Met hun film-ge´nspireerde visuals en catchy college rock sound is Bounds Of Modesty er zeker van dat zij twee werelden van media perfect kunnen combineren, om zo de grens tussen muziek luisteren en muziek beleven te doen vervagen.

Foto: www.groteprijsvan.nl

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .