Diverse video-filmpjes

Onderstaand vind je een aantal video-filmpjes die afgelopen jaren zijn opgenomen tijdens Joosten in het Weekend.

Op zaterdag 22 oktober 2011 was de Bossche singer/songwriter Chris Valentine samen met zijn band te gast in de studio van Radio A-fm. Onderstaande aflevering van ChrisValentineTV deel 7 gaat hier uitgebreid over.
 
Op zaterdag 22 oktober 2011 was de Bossche singer/songwriter Chris Valentine samen met zijn band te gast in de studio van Radio A-fm. Onderstaande aflevering van ChrisValentineTV deel 3 gaat hier onder andere over
 
De Amsterdamse singer/songwriter was op zaterdag 18 juni 2011 te gast in de studio van Radio A-fm en speelde het nummer Until Grass live.
 
De Amsterdamse singer/songwriter was op zaterdag 18 juni 2011 te gast in de studio van Radio A-fm en speelde het nummer Sunny Satellite live.
 
Zaterdag 6 november 2010 was de Amsterdamse indie-rock/noisepop band Starring Lisa te gast in de studio van Radio A-fm. Onderstaand een zeer kort en bescheiden filmpje van dit optreden.
 
Zaterdag 10 april 2010 was het uit Kaatsheuvel afkomstige akoestische duo Walking Home te gast. Dit duo peelde in de studio van Radio A-fm vier nummers live. Van het optreden en het interview heeft Walking Home een compilatie gemaakt.
Op zaterdag 31 mei 2008 was de band My Son te gast in de studio van HTR-radio. De band speelde in de studio een aantal nummers live. En van de nummers, The Middle of Everywhere', is ook op video opgenomen.
Op zaterdag 17 mei 2008 was de band Offhanded te gast in de studio van HTR-radio. De band heeft bijna de gehele uitzending gefilmd evenals de weg naar de studio toe. De band heeft dit samengevat in ruim 5 minuten video.
Op zaterdag 17 mei 2008 was de band Offhanded te gast in de studio van HTR-radio. De band speelde het nummer 'Our Getaway' live en akoestsich in de studio.
Op zaterdag 10 november 2007 was de band Divadown te gast in de studio van HTR-radio. Onderstaand vind je een video van het interview dat Kevin de band op deze dag afnam.
Zaterdag 29 maart was de band Girl Friday te gast in de studio van HTR-radio. De band speelde gedurende het programma een viertal nummers live. Ook het nummer 'Just One Look' speelde de band live. Overigens is het geluid afkomstig van de microfoon van de camera.
Zaterdag 29 maart was de band Girl Friday te gast in de studio van HTR-radio. De band speelde gedurende het programma een viertal nummers live. Ook het nummer 'Second Chance' speelde de band live. Overigens is het geluid afkomstig van de microfoon van de camera.
Onderstaand vind je een kort fragment van een interview met Julian Thomas. Het betreffende interview is op 24 juni 2006 opgenomen in de studio van LTV-radio in Kaatsheuvel. Buiten beeld interviewt Kevin Julian Thomas over zijn album en andere zaken.